Odense

The Beatles i Odense

Se billedserie Stig Ulrichsen fortæller om Lennon & The Beatles på UBN im Odense.

Så er der gode nyheder for alle der elsker The Beatles, for en af dem med godt kendskab til bandet og dets medlemmer kommer nemlig til Odense og fortæller om dem.

John Lennons lillesøster, Julia Baird, er en af dem som har givet Stig mange gode historier som han fortæller i foredraget.

Det er foredragsholderen og tv-værten Stig Ulrichsen, der besøger UBN i Odense, tirsdag den 31. august 2021 kl. 19, hvor han fortæller om bandets medlemmer med fokus på John Lennon som man følger helt fra barndommen og frem til hans alt for tidlige død.

Udover at være en kommerciel kæmpesucces var gruppen også stil sættende, hvad angår design, markedsføring og musikalitet. Kom bag om John Lennon & the Beatles, og de begivenheder der fik en stor indflydelse for musikken. Stig har mødt familiemedlemmer, skolekammerater, kollegaer, kærester og venner til John Lennon og the Beatles, hvilket har givet ham masser af unikke anekdoter.

Foredraget er et spændende portræt af John Lennon og de andre, og undervejs vises fotos, musikvideo eksempler fra deres karriere.

Foredraget har fået masser af rosende anmeldelser, blandt andet fra Allan Werk, der er formand for GA Østjylland:

“Foreningens tema aften om John Lennon & the Beatles blev på festlig og fængslende vis indledt med et foredrag af Stig Ulrichsen. Tiden fløj af sted og flere gange følte vi næsten at Ringo, George, Paul og John var til stede i lokalet. En herlig aften tog sin begyndelse …”

Et spændende og fascinerende foredrag om John Lennon & The Beatles, fyldt med gode anekdoter. Stig Ulrichsen fortæller levende og festligt historien om John Lennon og The Beatles. The Beatles var en af de mest indflydelsesrige musikgrupper nogensinde.

Foredraget foregår hos UBN, Asylgade 3, 5000 Odense og koster kr. 99 og man kan booke ved at skrive til odense@ubnone.dk

Kommentarer