Magaxin

Slip for bøvlet med flytning og fragt

Artiklen er sponsoreret.

Livet er simpelthen for kort til at få ondt i ryggen, når du skal flytte din store sofa eller tunge kommode. Derfor kan du klik ind på fragtopgaver.dk og få et helt personligt tilbud på, hvordan du slipper for at løfte dine tunge møbler, næste gang du skal have dem flyttet et nyt sted hen. Så kan det nemlig være, at du kan slippe for at skulle ligge i sengen og have ondt i ryggen flere uger efter, at du har forsøgt at løfte din sofa og kommode ned fra femte sal.

Nem fragt

Det kan også være, at du har solgt en gammel cykel på “Den blå Avis” eller en anden online handelsplatform. Og nu spørger køberen forhåbningsfuldt, om du kan sende den afsted med posten. Det virker lidt uoverskueligt at slæbe din gamle og tunge jernhest ned på posthuset og pakke den ind i en papkasse. Her kan du igen få hjælp inde på fragtopgaver.dk. Med en smart beregningsmaskine kan du hurtigt få en pris på, hvad det vil koste at levere den lidt usædvanlige pakke. Det er både smart, hurtigt og nemt.

Bæredygtigt, let og godt for ryggen

Det er faktisk også så heldigt for din ryg, at du kan bestille afhentning af den kommode, som du skal have fragtet. Ikke nok med, at din ryg får det bedre, så kan du faktisk også have helt god samvittighed. For din kommode bliver læsset på en fragtbil, som alligevel skal køre en fragtrute, så din pakke giver ikke anledning til ekstra transport. I stedet udnytter man faktisk uudnyttet plads i bilerne. Så på den måde bliver både kommoder, sofaer og cykler fragtet effektivt og bæredygtigt – alt imens din ryg takker dig. Så skynd dig op af sofaen, få arrangeret en afhentning og nyd at slippe for alt besværet selv. 

Kommentarer