Magaxin

Sådan indretter du dit lagerrum hensigtsmæssigt

Artiklen er sponsoreret.

Har du er lagerrum, ved du også, hvor let det kan komme til at bugne med diverse sager, og snart har du skabt et kaos, der er så uoverskueligt, at du ikke kan finde noget af det, du har brug for at finde! Men frygt ej, for i denne artikel får du tips til, hvordan du kan komme rodet til livs og få et velsorteret lager!

Lej et opbevaringsrum

Mangler du at leje et lagerrum, så du har et sted til diverse ting, der ikke er plads til i din bolig, så kan du finde lager til leje via linket. Det er nemmest at påbegynde din lagersortering med et helt nyt lagerrum, så når du har fået dit nye lager til opbevaring, bør du tegne rummet op på et stykke papir. Således kan du få et overblik over, hvor mange kvadratmeter du har at gøre godt med i forhold til hvor mange genstande og kasser, du skal have sat ind.

Når du ved, hvor meget der skal ind, skal du sørge for at pakke dine sager ned i kasser, der giver mening. Hvis du har flyttekasser, kan disse være oplagte at bruge som opbevaringskasser. Skriv på kassen, hvilken kategori af ting, der er i kassen, så det er nemt at finde den rette kasse, når du skal lede efter en særlig ting.

Lær at stable godt

Det er nemt at kaste ting ind og så krydse fingre for, at det tunge keyboard ikke vælter ned oveni i det purrøse glasbord. Men skal du have sjælefred og alle ting intakte om et halvt år, så er det en god investering at bruge tid på at stable tingene ordentligt.

Stabl flere rækker med kasser, så de er i samme højde og derfor kan have større og længere genstande ovenpå – fx et keyboard, så glasbordet er i sikkerhed!

Kommentarer