Kultur

Red Bull Dance Your Style finder Danmarks bedste street dancer

Foto: Red Bull

Verdens største street dance-konkurrence rammer Danmark, når Red Bull Dance Your Style kommer til Aarhus, Odense og København. Publikum bestemmer hvem der går videre fra konkurrencerne, musikken er uforudsigelig og festen helt i top. Red Bull Dance Your Style kommer til Aarhus den 30. juli, Odense den 6. august, mens landsfinalen bliver afholdt i København den 3. september.

Der uddeles vinger til Danmarks bedste street dancers, når Red Bull Dance Your Style rammer Aarhus, Odense og København. 

Konkurrencen er for første gang rykket ud i landet, så talentfulde street dancers fra Fyn og Jylland får bedre mulighed for at deltage. Top-4 fra hver af de to byer går videre til landsfinalen i København. Vinderen i København får 10.000 kr. og kvalificerer til den globale finale i Johannesburg i Sydafrika d. 10. december.

Dans er blevet en integreret del af unges hverdag, hvor alle de største pop-numre får en dedikeret dans på TikTok.

Red Bull Dance Your Style er en én-mod-én streetdance-konkurrence, hvor danserne skal battle til uforudsigelige hits, som kun DJ’en bestemmer. Dommerpanelet består udelukkende af publikum, og de bestemmer resultatet af alle battles. De stemmer ved at hæve deres stemmekort, der enten er røde eller blå – samme farve som den del af dansegulvet, deres yndlingsdanser står på. Sidste danser på scenen vinder Red Bull Dance Your Style.

Alle dansere ved Red Bull Dance Your Style er inviteret af Red Bull, men det betyder langt fra at alle dansere er ens. Charmen, det uforudsigelige og det der får publikum op tæerne og med på beatet ligger nemlig i dansernes personlige tilgang og stilarter, som alle har udspring i gadens liv.

Red Bull Dance Your Style er et gratis event som er åbent for alle. Der er podier på eventområdet, som fyldes efter først-til-mølle princippet, så sørg for at komme i god tid.

Datoer

30. juli – Aarhus (Biseptorvet) kl. 14.30

06. august – Odense (Odense Havenbad) kl. 12.30

3. september – Danmarksfinalen – (Nyhavn) kl. 12.30

 

Kommentarer