Magaxin

Gør vidensdeling nemmere med en intranetløsning

Artiklen er sponsoreret.

Der er ingen tvivl om, at information kan have en meget stor værdi i mange virksomheder. Det er noget, som mange beskæftiger sig med konstant, og derfor er det også vigtigt, at man kan dele enhver information på en nem måde. Det skal selvfølgelig være nemt at dele information med kunder, men det skal også være nemt at dele information med kollegaer for bedre at kunne samarbejde.

Sådan kan en god intranet løsning hjælpe

Det handler altså om at kunne dele information internt. Det er her en intranet løsning vil komme ind i billedet. I det fleste moderne virksomheder giver det ikke mening at være afhængige af fysisk kontakt for at få adgang til den samme information.

Det kan for eksempel være, at man sidder derhjemme og arbejder. Så skal det stadig være muligt at få adgang til den viden, man sidder og har brug for.

Selv noget, som en fælles virksomhedskalender, der indeholder vigtige datoer og begivenheder, vil man kunne give alle lige adgang til med SharePoint intranet.

Det vil også gøre det nemmere at give adgang til nogle af de vigtigste dokumenter, så man aldrig sidder og mangler noget for at udføre sit arbejde ordentligt.

God kommunikation kan være nøglen til succes

Uanset hvilken type virksomhed man har, så er kommunikation noget, som spiller en vigtig rolle.

Har man for eksempel en produktionsvirksomhed, så kan man sige, at det vigtigste er det produkt, man laver. Det betyder bare ikke, at der ikke også er behov for data og god kommunikation. Man skal for eksempel kunne nå ud til kunder og føre regnskab. Der kan også være nogle mål, som man skal holde øje med.

Hvis man sørger for at gøre delingen af information og data så let som muligt, så vil det fylde mindre i hverdagen, så der bliver mere tid til at fokusere på det vigtigste. 

Kommentarer