Magaxin

Find et godt værft til dit skib

Artiklen er sponsoreret.

Har du skib? Så er du også klar over, hvor meget der skal vedligeholdes. En del ting, kan I formentlig selv klare, men der er også reparationer eller forskellige former for vedligeholdelse, hvor der kan være brug for ekspertise udefra – og her kan det være meget belejligt for jer at arbejde sammen med et skibsværft. Læs mere om skibsværft her, så I kan vurdere, om det er det rette sted for jer at henvende jer.

På værftet, der ligger ud til Østersøen syd for Fyn, er der tre tørdokke, der giver stor kapacitet til at kunne servicere skibe i mange forskellige størrelser – så der er god chance for, at der også er kapacitet til, at jeres skib kan repareres eller vedligeholdes på pågældende skibsværft. Det gør også, at der grundlæggende ikke er en maksimal begrænsning på løftekapaciteten i tørdokkene.

Tænk på grønne løsninger

Grønne og klimavenlige løsninger er noget af det, der virkelig er kommet på den politiske dagsorden, og det afspejler sig heldigvis også ganske ofte i erhvervsbrancherne. En af de tiltag, der er at finde på Søby Værft, er muligheden for at få bygget elektriske færger. I 2019 blev den første elektriske færge søsat fra Søby Værft. Ud over at bygge elektriske skibe helt fra bunden, er det ligeledes muligt at få omdannet skibe fra fossile brændstoffer til elektriske skibe helt eller delvist.

Værftet har traditioner, der rækker langt tilbage, og det betyder også, at der er stor erfaring at trække på, når det kommer til at finde løsninger, der passer til netop jeres skib. Mere end 100 skibe er blevet bygget på værftet i den periode, og endnu flere har fået foretaget reparationer eller vedligeholdende serviceringer. I kan læse meget mere om de enkelte reparationer eller muligheder, der er for jer, ved at kigge på hjemmesiden, hvor I også finder en oversigt over projekter.

Kommentarer