Magaxin

Farverige frugter på kontoret

Artiklen er sponsoreret.

Savner I nogle gange den der lækre snack, man lige kan gribe ud efter i løbet af dagen? Måske du selv kender det – det med at have pakket en banan i tasken hjemmefra, som har fået pletter og er blevet blød, før du trænger til den ud på eftermiddagen. Hvis du gerne vil sørge for, at dine medarbejdere kan slippe for den oplevelse, skal du måske kigge nærmere på muligheden for at få en frugtordning på arbejdspladsen. Det kan I læse meget mere om her: Frugtordning Odense og Firmafrugt Odense. Her er det også muligt at få økologisk mælk til levering.

Mælken føles måske som en lille ting i det store billede, men det er bare skønt, at der ikke skal være medarbejdere, der selv etablerer en ordning med at have mælk med til kaffen, men at I i stedet sørger for, at der altid er en liter med enten almindelig mælk eller plantebaserede drikke, der kan komme i kaffen. Det sætter de fleste stor pris på.

Vend øjnene mod kunderne

Har I ofte kunder, der kommer forbi virksomheden og bruger tid? Det kan være erhvervspartnere, der kommer til møder hos jer eller skal ind forbi til en snak om en vare eller et produkt. Hvis I har en lækker frugtkurv i en fletkurv eller anden pæn opbevaring stående, er det nemt lige at række ud at tage et stykke. Mange gange kan I sørge for sammen med bestillingen af frugt også at få mineralvand.

Det er endda muligt at få jeres logo trykt på det. Selvom der er tale om en lille ting, er en vandflaske alligevel noget, man står med i hænderne i et stykke tid, og så giver det alligevel noget, at jeres logo er tydeligt. I kan læse meget mere om mulighederne for frugtkurve, frugtordninger og mineralvand på hjemmesiden.

Kommentarer