Magaxin

Få en lækker funkisvilla der bærer jeres præg

Artiklen er sponsoreret.

Kunne I godt tænke jer en funkisvilla? Måske I har haft kigget på de mere klassiske parcelhuse rundt i de kvarterer, I søger efter jeres nye hjem, men det ikke lige er der, mavefornemmelsen helt er der. Det er godt at lytte til jer selv, og hvis I er nået frem til, at et funkishus er det, der vil kunne opfylde jeres drømme, så er det med at kigge nærmere på det!

Funkisvilla er et bredt begreb, men de overordnede træk karakteriseres af det moderne præg med fladt tag, vandrette lofter indendørs og ingen træ – det er med andre ord et meget vedligeholdelsesfrit hus, hvor der kun skal gøres minimalt for, at det fortsat ser lækkert og nyt ud. Funkisvillaer er generelt ganske tidløse, og det vil være et hjem, I kan bruge de næste mange år i, uden I bliver trætte af det – specielt når I selv har været med til at vælge, hvordan det er indrettet.

Funkis- eller murermestervilla?

Er I stadig ikke helt nået frem til, hvilken type af hjem, I egentlig godt kunne tænke jer? Nogle drømmer om den klassiske, gamle murermestervilla, men hvis det slet ikke tiltaler jer, kan I i stedet prøve at tage et kig på de mange forskellige boligtyper, der bygges i dag. Det kan være, der er noget, I slet ikke havde overvejet som en mulighed før nu.

Ud over funkishuset kan I altså også kigge på huse med ensidig taghældning, klassiske vinkel- eller længehuse eller tag med kinasvaj, hvis I virkelig gerne vil have noget, der skiller sig lidt ud. Det vigtigste er, at I føler, plantegningen giver mening, så der er plads til hele familien og de aktiviteter, I gerne vil kunne lave i huset – også selvom der er gæster på besøg. Se meget mere og hent inspiration på hjemmesiden, hvor I finder al information.

Kommentarer