Erhverv

Carl Hansen og Søn åbner ny flagship store i Odense

Foto: Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn har gjort sig bemærket over hele verden med sin ekstraordinære kollektion af ikoniske designmøbler, og den traditionsrige danske familievirksomedhed vender nu tilbage til sine rødder og åbner ny butik i hjembyen Odense.

Den 28. oktober 2021 åbnede Carl Hansen & Søn en ny flagship store i historiske lokaler fra 1873 på Flakhaven 1 i hjertet af Odense, hvor virksomheden blev grundlagt for 113 år siden.

Når dørene slås op vil kunder kunne opleve møbler og accessories skabt af blandt andre Hans J. Wegner, Kaare Klint og Børge Mogensen. Møblerne produceres lokalt i Gelsted på Fyn efter bæredygtige principper med kvalitet og uovertruffen håndværk i fokus.

“Vi er utrolig glade for at vende hjem til Odense, hvor min farfar grundlagde virksomheden i 1908. Da vi fik tilbudt lokalerne i de smukke rammer på Flakhaven 1, var vi ikke i tvivl om at nu var det rette tidspunkt kommet til at åbne en butik i byen, hvor det hele startede for 113 år siden”, siger Knud Erik Hansen, administrerende direktør og tredje generation i familievirksomheden.

På 300m2 byder flagship storen kunder velkommen i omhyggeligt restaurerede omgivelser med store vinduer, der giver frit udsyn over gågaden og samtidig fylder det historiske rum med naturligt dagslys, så møbler og accessories præsenteres på bedste vis.

Carl Hansen & Søn eksporterer i dag til 60 lande verden over. Butikken i Odense er Carl Hansen & Søns 16 flagship store. Foruden møbelproducentens anden fynske butik, der ligger ved fabrikken i Gelsted, har Carl Hansen & Søn butikker i blandt andet New York, San Francsico, Tokyo, Osaka, London, Paris, Milano og Stockholm. Carl Hansen & Søn forventer at åbne endnu flere butikker i storbyer over hele verden i de kommende år.

Kommentarer