Erhverv

Cane-line er årets vækstskaber på Fyn

Foto: Cane-line/PR

Cane-line vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i region Fyn. Juryen peger bl.a. på, at indehaver Brian Djernes er en entrepreneur af hjertet, og at han og virksomheden har formået at blive markedsleder i et konkurrencepræget marked.

De soler sig i succes hos den fynske design- og møbelvirksomhed Cane-line. Torsdag aften blev virksomheden og Brian Djernes for anden gang udråbt som den regionale vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2021 ved et event i Odense.    

Cane-line har eksisteret i mere end 30 år og er mest kendt for deres high end-havemøbler. De laver dog også indendørsmøbler og har oplevet en kontinuerlig vækst – ikke bare herhjemme, men også i flere lande. Og det er blandt andet det, der har imponeret den regionale jury med den garvede entrepreneur Søren Skovbølling som juryformand.

”Tallene taler for sig selv. Cane-line har været med til at sætte dansk design på verdenskortet og har præsteret at blive ledende på flere markeder internationalt – noget, der er særdeles flot, når man ved, hvor meget konkurrence, der præger området. Og så har juryen også bemærket, at indehaver Brian Djernes er en entrepreneur helt ind i sjælen og har en passion og næse for forretning,” siger Brian Skovhus Jakobsen, Partner i EY og ansvarlig for region Fyn i EY Entrepreneur Of The Year.

Han suppleres af Jan Reifling, regionsdirektør hos Danske Bank, der er konkurrencens hovedsamarbejdspartner:

”Det er også værd at bemærke virksomhedens store og kontinuerlige fokus på bæredygtighed. Både når det kommer til arbejdsforhold ude i verden og energiforbrug internt i virksomheden.”

Cane-line var finalist i regionen sammen med følgende virksomheder:

  • Uhrenholt A/S
  • Harald Nyborg A/S
  • Pentabase A/S
  • Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S

Med den regionale sejr er Cane-line klar til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year, som finder sted 13. januar 2022. Her bliver en af de seks regionale vindere kåret som samlet vinder i Danmark.

Kommentarer