Erhverv

Åbningsfest på Go’ons nye tank i Stige

Det danske brændstofselskab Go’on overtog før ferien den lokale tankstation på adressen Stigevej 236, 5270 Odense efter, at Bonus havde valgt at forlade byen. Tanken ligger sammen med Tankens Bageri.

Siden 5. juli har det været Go’on, som har holdt de lokale kørende i Stige, og det skal nu fejres med en åbningsfest lørdag den 19. august fra kl. 11.00 til  14.00.

Her kan de lokale glæde sig til at kunne tanke billigt brændstof fra Go’on, og samtidig helt gratis smage Fyns bedste brunsviger bagt af Tankens Bageri.

– Vi glæder os til at møde kunderne til åbningsfesten, og vi har allerede fået en flyvende start her i Stige, hvor vi mærker stor opbakning til den nye tank. Vi ser en stor fordel i, at tanken ligger sammen med Tankens Bageri, så man på samme tid kan tanke brunsviger og brændstof, iger Paulo Nielsen, Markedschef i Go’on Gruppen A/S.

Vil skabe lokalt erhvervsliv

På Fyn har Go’on allerede 13 stationer, og tanken i Stige er dermed nummer 14 i rækken.

Go’on er et ungt firma med kun 11 år på bagen, men det er gået stærkt i virksomhedens korte levetid, og stationen i Stige er nummer 185 i rækken af nyåbnede stationer. 75 procent af dem ligger i byer med under 2.500 indbyggere, og det har været en bevidst strategi fra Go’ons side.

– Vi er primært rykket ind i de områder af Danmark, hvor de multinationale selskaber er flygtet fra. Der har vi fundet et marked, og det har vist sig, at borgerne i de mindre byer er langt mere loyale over for deres lokale tank, end vi oplever i de større byer. Vi ser det som en vigtig mission at udvikle de mindre samfund, og det gøres blandt andet ved at fastholde eller skabe erhverv i lokalsamfundet, forklarer Mick Kjær, administrerende direktør i Go’on.

Fakta

  • Go’on åbnede 5. juli tank på adressen Stigevej 236 i Stige (Deler matrikel med Tankens Bageri)
  • Den nye Go’on tank fejres lørdag den 19. august fra klokken 11.00 til 14.00 med billigt brændstof og gratis brunsviger fra Tankens Bageri.
  • Go’on er et 100 procent danskejet brændstofselskab med 185 tankstationer i Danmark

Kommentarer